mandag 31. august 2009

Barnehage start- litt omtale av barnehagen

Velkommen til Grønmyr Barnehage Nordstrand
Grønmyr barnehage Nordstrand ligger flott til på Valderøya i Giske kommune. Barnehagen er en 4 avdelings barnehage for barn i alderen 0-6 år. Barnehagen har kort vei til skog, sjø og andre spennende tur muligheter.

Åpningstidene våre er 6.45-17.00 og vi har åpent 12 måneder i året. Barnehagen serverer alle måltid, og vi legger vekt på ett sunt og godt kosthold. Barna får frukt og grønnsaker hver dag og varm lunsj minst en dag i uka. Vi er med i MER frukt.no, der to av satsingsområdene er frukt på bursdagsmeny og frukt og grønt hver dag.


BARNEHAGENS SÆRTREKK
Barnehagen er moderne utformet med avdelinger som er tilrettelagt for både lek, aktivitet og hvile. Skyvedører på alle avdelingene gjør att tilkomsten inn og ut blir enkel. Hver avdeling har hver sin farge, slik att barn og foreldre lett kan orientere seg i barnehagen.

Lokalene er lyse og trivelige med store vinduer, som gir mye lys og utsikt til det som skjer ute. Her er soveplasser for de minste både ute og inne og romslige garderober og stelleplasser.
Barnehagen har ett stort fellesrom som brukes av alle avdelinger, her er god plass til fysisk aktivitet, lek og dans.

Barnehagen har ett flott uteområde med sykelstier , gapahuk og mange spennende utfordringer for små og store. Rett utfor porten har vi og en flott akebakke.
Avdelingene til barnehagen er oppkalt etter plasser i nærmiljøet, Vellejorda, Karlbakken, Borghildryggen og Lisagarden. Lekegaten vår heter Sima krysset og i Toffa salen møttes vi til spennende aktiviteter.

Vi vektlegger ett godt foreldresamarbeid, der foreldrene blir møtt i garderoben hver morgen og ettermiddag og får høre store og små begivenheter som har skjedd i løpet av dagen.
Vi har laget egen bursdagsmeny, der vi legger vekt på sunne valg.

Var veldig kjekt i dag, vi rundet inngangen halv 9 og CA lekte masse rundt om kring.

Var sliten etter 1,5 time.. så da gikk vi hjem og fant oss lit mat og så sove.. sov til 1320.. flink gutt.
Barnehagen hadde til og med BLEIEAVTALE.. 40 kroner i mnd for 40% plass og 100 kr for 100% plass.. noe jeg skal vurdere eller .. hvor mye bruker en egentlig på bleier i mnd.. noen som vet??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar